Crama Beciu

Shop

Livrare

Pe teritoriul Romaniei termenul de livrare este de 48 – 72 ore din momentul confirmarii comenzii si a platii. In cazul in care produsele nu se afla in stoc, S.C. Casa de Vinuri Beciu S.R.L. isi rezerva dreptul de a mari perioada de livrare.

Livrarea produselor se va efectua prin firme specializate de curierat.

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei (TVA inclus). Pentru comenzi mai mici de 200 lei (TVA inclus), se percepe pentru contravaloarea transportului o taxa de 19.9 lei (TVA inclus)

Toate costurile vor aparea in factura proforma, separat de costul produselor achizitionate.
Contravaloarea transportului va fi suportata in parte de catre cumparator, in baza tarifelor, iar o parte din costul transportului este suportat de noi, S.C. Casa de Vinuri Beciu S.R.L.. Astfel, pentru colete cu valoarea peste 200 Ron clientul nu va plati nimic pentru transport.

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de tine la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalaj special si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.

In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se calculeaza din momentul intrarii intregii sume in contul S.C. Casa de Vinuri Beciu S.R.L. In cazul in care nu puteti fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, vei fi apelat la numarul de telefon declarat, in caz contrar, S.C. Casa de Vinuri Beciu S.R.L. va pastra bunurile comandate timp de 3 zile lucratoare, interval in care va vom contacta din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici de aceasta data nu veti fi gasit, comanda va fi anulata.

S.C. Casa de Vinuri Beciu S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu acepta comenzi si/sau livrari de la anumiti clienti si/sau catre anumite adrese.